«Одеський коровай» - 10 років успіху на хлібному ринку України

6 серпня 2007

У серпні ТМ «Одеський коровай» відзначає своє десятиліття. За цей період часу торгова марка пройшла складний етап формування та становлення на ринку, у результаті ставши найвідомішим хлібним брендом не тільки в Одеському регіоні, а й по всій Україні.

ЗАТ «Холдинг «Т і С» інвестував в реконструкцію Ялтинського хлібозаводу близько 2 мільйонів євро

31 травня 2007

Саме стільки коштів було вкладено в технічне переоснащення та модернізацію Ялтинського хлібозаводу за останні чотири роки. Це дозволило підприємству в повному обсязі забезпечувати мешканців та гостей міста свіжим та якісним хлібом у широкому асортименті. Один з останніх проектів – введення нової сучасної лінії з виробництва подових сортів хліба.

У травні підприємства ЗАТ «Холдинг «Т і C» випустили 10,8 тис. тонн хліба та хлібобулочної продукції

30 травня 2007

У травні хлібопекарські підприємства ЗАТ «Холдинг «Т і C» випустили 10,8 тис. т хліба та хлібобулочних виробів. Зокрема, хлібокомбінати ВАТ «Одеський коровай» випекли 5,7 тис. т хлібобулочних та кондитерських виробів. Хлібозаводи ВАТ «Кримхліб» виготовили близько 4,3 тис. т хлібобулочних та кондитерських виробів.

Відгуки та пропозиції