«Одеський коровай» - 10 років успіху на хлібному ринку України

У серпні ТМ «Одеський коровай» відзначає своє десятиліття. За цей період часу торгова марка пройшла складний етап формування та становлення на ринку, у результаті ставши найвідомішим хлібним брендом не тільки в Одеському регіоні, а й по всій Україні.

Хліб та хлібобулочні вироби під ТМ «Одеський коровай» виробляються на головному заводі №4 ( ім. Касьянова) та хлібозаводі №2 ВАТ «Одеський коровай», яке з 2005 року входить до «Холдингу «Т і С». Сьогодні їх по праву можна назвати найбільш сучасними та високотехнологічними виробництвами хлібопекарської галузі України. Завдяки інвестиціям «Холдинга «Т і С» та ВАТ «Одеський коровай», а це за останні два роки - більше 60 млн. грн., на хлібозаводах було проведено масштабну реконструкцію, встановлено європейське обладнання. Це дозволило не тільки підвищити обсяги виробництва хлібобулочних виробів ТМ «Одеський коровай», але й значно розширити асортимент, налагодивши випуск принципово нових для українського ринку видів продукції. Крім традиційних та визнаних хлібів «Обідній», «Дарницький», «Бородинський», в асортименті можна знайти круасани, булочки, вироби з листкового тіста з різноманітними посипками, тостові хліба, продукцію лікувально-профілактичного призначення, величезний вибір кондитерських виробів.

Завдяки проведеній модернізації виробництва вся продукція ТМ «Одеський коровай» має важливу перевагу – європейську якість. ВАТ «Одеський коровай» було одним із перших підприємств галузі, яке отримало сертифікат на відповідність Міжнародним стандартам управління якістю ISO-9001 версії 2000р. Щороку підприємство проходить аудит на підтвердження системи управління якістю, таким чином гарантуючи своїм споживачам випуск високоякісних виробів на всіх технологічних етапах: від закупки сировини до поставки готової продукції у торгівлю.