ЗАТ «Холдинг «Т і С» інвестував в реконструкцію Ялтинського хлібозаводу близько 2 мільйонів євро

Саме стільки коштів було вкладено в технічне переоснащення та модернізацію Ялтинського хлібозаводу за останні чотири роки. Це дозволило підприємству в повному обсязі забезпечувати мешканців та гостей міста свіжим та якісним хлібом у широкому асортименті. Один з останніх проектів – введення нової сучасної лінії з виробництва подових сортів хліба.

31 травня, 2007 р., м. Ялта. З1 травня ЗАТ «Холдинг «Т і С» у рамках поетапної реконструкції запустив на Ялтинському хлібозаводі нову сучасну лінію з виробництва подових сортів хліба. Відтепер мешканці та гості Ялти зможуть скушутувати смачний, а головне, свіжий хліб «Південний подовий», «Степний подовий», «Курортний подовий» та батон «Кримський новий», випечені на міському хлібозаводі. Раніше ці сорта хліба завозились для споживачів Ялти з інших міст Криму.

Лінія зь виробництва подових сортів хліба на Ялтинському хлібозаводі укомплектована обладнанням найкращих європейських виробників. Зокрема, на підприємстві встановлено сучасне тістороздільне обладнання, змонтовано найкраще устаткування для інтенсивного замісу, обладнання для попередньої та кінцевої ферментації, піч для випікання подових сортів хліба. Потужність нової лінії дозволить випікати до 20 т подового хлібу на добу, а після її введення проектна потужність підприємства зросте до 80 т хліба щодобово. В реалізацію проекта ЗАТ «Холдинг «Т і С» інвестувало близько 200 тисяч євро, зокрема кошти були спрямовані на придбання обладнання та монтажні роботи, які тривали з січня 2007 року.

Вдосконалене обладнання та спеціальна технологія приготування хліба на новій лінії також дозволить значно покращити і якість ялтинського хлібу, поліпшити його смак та зовнішній вигляд, подовжити строки зберігання у домашніх умовах. А завдяки оперативній доставці готової продукції у торгівлю споживач завжди зможе купити улюблений хліб, щойно спечений на Ялтинському заводі, а не привезений за кілька десятків кілометрів.

Загалом ЗАТ «Холдинг «Т і С» приділяє особливу увагу технічному розвитку своїх підприємств з виробництва хліба. Зокрема, минулого року на Ялтинському хлібозаводі був проведений капітальний ремонт котельні, печей для випікання формового хлібу , встановлені нові печі для приготування булочних та кондитерських виробів, обладнання для інтенсивного замісу. Крім того, Ялтинський хлібозавод був переведений на газове забезпечення усіх технологічних процесів, що дозволило не тільки підвищити ефективність роботи підприємства , а й зменшити до мінімуму викиди в атмосферу, сприяючи захисту навколишнього середовища курортного регіону. В реалізацію цих проектів «Холдинг «Т і С» інвестував близько 2 мільйонів євро.