В «Холдингу «Т і С» буде працювати німецький консультант

3 жовтня німецький технолог Хайнс Бай був призначений консультантом Президента ЗАТ «Холдинг «Т і С» з питань хлібопечення. Хайнс Бай має великий досвід роботи на хлібопекарських підприємствах у Німеччині, Англії, Швейцарії, Панамі, є членом Асоціації викладачів професійних училищ (BLBS, Німеччина) та Асоціації німецької технології випічки (VDB, Німеччина). В Україні Хайнс Бай працює з 2000 року в центрах трансформаційних програм.

У «Холдингу «Т і С» німецький спеціаліст контролюватиме налагодження технологічних процесів, у тому числі й на новому обладнанні, яке активно встановлюється на хлібокомбінатах ВАТ «Кримхліб» та ВАТ «Одеський коровай». Крім того, Хайнс допоможе українським колегам опанувати нові технологічні досягнення, адаптувати їх в умовах діючих виробництв.

Маючи відмінні навики та досвід викладацької діяльності, пан Бай також буде відповідати за підвищення кваліфікації співробітників українських підприємств, організовуючи спеціальні навчальні програми.