«Холдинг «Т і С» вступив у Європейську бізнес асоціацію

ЗАТ «Холдинг «Т і С», один з лідерів на ринку хліба та хлібобулочної продукції, став асоційованим членом Європейської бізнес асоціації. Таке рішення було прийнято на засіданні Правління ЄБА 24 жовтня. Таким чином, «Холдинг «Т і С» приєднався до інших учасників ЄВА для того, щоб спільно вирішувати проблеми, які стоять перед бізнесом в Україні.

Сьогодні Європейська бізнес асоціація є неприбутковою організацією, об’єднуючи близько 700 національних та транснаціональних компаній, які працюють в Україні. Місія ЄБА полягає в просуванні етичних та правових стандартів ведення бізнесу в нашій країні, налагодження зв’язків між бізнесом та владними структурами. Крім того, ЄБА представляють інтереси своїх членів в політичних колах для покращення ділового клімату. В ЄБА постійно працюють 13 комітетів за напрямками, а також робочі групи, які покликані вирішувати конкретні інтереси. ЄБА має філіали в Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Харкові, Житомирі, Львові.