Повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів (copy)

5 лютого 2019

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОДЕСЬКИЙ КОРОВАЙ», код за ЄДРПОУ 00376886 (далі – Товариство) Місце знаходження емітента: Україна, 65078, м. Одеса, вул. Генерала Петрова, 14 . Повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, відповідно статті 47 Закону України «Про акціонерні товариства», які відбудуться 04 березня 2019р. об 11:00

Повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів

5 лютого 2019

Сухари-гренки (copy)

4 лютого 2014

- классические - с жареным луком - с натуральным чесноком

хлеб «Семейный»

30 січня 2014

в новой дизайнерской упаковке

x

Профсоюзи, хлібопекарі та галузеві організації поєднують зусилля заради захисту галузі

11 грудня 2007

Сьогодні в «Українському дому» вперше відбувся Форум хлібопекарів України, у якому взяли участь більше 500 делегатів профсоюзних організацій, хлібопекарних підприємств, професійних галузевих об’єднань.

«Холдинг «Т і С» вступив у Європейську бізнес асоціацію

30 жовтня 2007

ЗАТ «Холдинг «Т і С», один з лідерів на ринку хліба та хлібобулочної продукції, став асоційованим членом Європейської бізнес асоціації. Таке рішення було прийнято на засіданні Правління ЄБА 24 жовтня. Таким чином, «Холдинг «Т і С» приєднався до інших учасників ЄВА для того, щоб спільно вирішувати проблеми, які стоять перед бізнесом в Україні.

x

В «Холдингу «Т і С» буде працювати німецький консультант

3 вересня 2007

3 жовтня німецький технолог Хайнс Бай був призначений консультантом Президента ЗАТ «Холдинг «Т і С» з питань хлібопечення. Хайнс Бай має великий досвід роботи на хлібопекарських підприємствах у Німеччині, Англії, Швейцарії, Панамі, є членом Асоціації викладачів професійних училищ (BLBS, Німеччина) та Асоціації німецької технології випічки (VDB, Німеччина). В Україні Хайнс Бай працює з 2000 року в центрах трансформаційних програм.

Відгуки та пропозиції