Сухари-гренки (copy)

30 січня 2014

в новой дизайнерской упаковке

x

Профсоюзи, хлібопекарі та галузеві організації поєднують зусилля заради захисту галузі

11 грудня 2007

Сьогодні в «Українському дому» вперше відбувся Форум хлібопекарів України, у якому взяли участь більше 500 делегатів профсоюзних організацій, хлібопекарних підприємств, професійних галузевих об’єднань.

«Холдинг «Т і С» вступив у Європейську бізнес асоціацію

30 жовтня 2007

ЗАТ «Холдинг «Т і С», один з лідерів на ринку хліба та хлібобулочної продукції, став асоційованим членом Європейської бізнес асоціації. Таке рішення було прийнято на засіданні Правління ЄБА 24 жовтня. Таким чином, «Холдинг «Т і С» приєднався до інших учасників ЄВА для того, щоб спільно вирішувати проблеми, які стоять перед бізнесом в Україні.

В «Холдингу «Т і С» буде працювати німецький консультант

3 вересня 2007

3 жовтня німецький технолог Хайнс Бай був призначений консультантом Президента ЗАТ «Холдинг «Т і С» з питань хлібопечення. Хайнс Бай має великий досвід роботи на хлібопекарських підприємствах у Німеччині, Англії, Швейцарії, Панамі, є членом Асоціації викладачів професійних училищ (BLBS, Німеччина) та Асоціації німецької технології випічки (VDB, Німеччина). В Україні Хайнс Бай працює з 2000 року в центрах трансформаційних програм.

x

«Холдинг «Т і С» інвестував в реконструкцію Феодосійського хлібокомбіната близько 4 млн. грн.

22 серпня 2007

Інвестовані кошти дозволили модернізувати хлібпекарське підприємство, яке забезпечує хлібом не тільки мешканців та гостей Феодосії, але й Судака, Старого Криму, Кіровська, інших населених пунктів. Останній інвестиційний проект – запуск нової універсальної лінії з виробництва подових та формових сортів хліба.

x

«Альфред С. Топфер Інтернешенал (Україна)», «Холдинг «Т і С» та «Укрзернопром» підписали Меморандум про співпрацю

9 серпня 2007

Сьогодні Генеральний директор «Альфред С. Топфер Інтернешенал (Україна)» Бьорн Штендель, Президент ЗАТ «Холдинг «Т і С» Володимир Слабовський та Перший заступник голови правління ЗАТ «Укрзернопром» Євген Ленг урочисто підписали Меморандум про співпрацю.

Відгуки та пропозиції