Котовський хлібозавод знову представляє Одеську область на «Сорочинському ярмарку-2011»

17 серпня 2011

Котовський хлібозавод, що входить у структуру ЗАТ «Холдинг «Т і С», знову представляв Одеську область на Сорочинському ярмарку.

Як одне з кращих підприємств області Котовський хлібозавод представив на Сорочинському ярмарку широкий асортимент хлібобулочної продукції, кондитерських виробів, зокрема, пряників, печива, сушки, сухариків та іншої смакоти під ТМ «Булкін».

Також цього року Котовські пекарі презентували унікальні шедеври пекарського мистецтва: хлібний віз з багатим урожаєм, млин, церкву, хлібне дерево з українською дівчиною. Всі вироби, були зроблені з тіста і майстерно виліплені в об'ємні фігури з прикрасами, викликали величезний інтерес у відвідувачів щорічного ярмарку. Виготовлення оригінальної випічки відбувалося під керівництвом начальника виробництва підприємства Данилевич Валентини та пекаря-бригадира Слинько Наталії і зайняло близько 7 днів. У підготовці участі Котовського хлібозаводу в національному ярмарку були задіяні практично всі співробітники підприємства.

Довідка:

Котовський хлібозавод випікає до 17 т хліба та булочних виробів на добу. Продукція підприємства виробляється під ТМ «Булкін» і реалізується в Котовську, Котовському, Краснокаменському, Кодимському, Біляївському, Ананьївському, Фрунзівському районах області, кондитерські вироби - в Одеській області, Києві та Криму. Крім того, Котовський хлібозавод виробляє сухарики під ТМ «Топтига», які продаються не тільки в Одеській, а й у Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях, експортуються в Молдову.