Печиво та сухарики Котовського хлібозаводу - переможці конкурсу "Одеська якість» 2011

21 червня 2011

Печиво «Домашнє» і сухарики «Топтига» Котовського хлібозаводу стали переможцями обласного конкурсу "Одеська якість», що проходив в Одеській області в рамках регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

З цієї нагоди колектив підприємства був нагороджений грамотою ДП «Одесастандартметрологія» за виробництво високоякісної й конкурентоспроможної продукції. Щорічний конкурс національного масштабу «100 кращих товарів України» проводиться на виконання указу Президента України з метою підвищення якості вітчизняної продукції.

Сьогодні Котовський хлібозавод активно розвиває напрямок виробництва кондитерських виробів і снеків. В асортименті підприємства більше 30 видів кондитерських виробів (сухарі, печиво, пряники, рулети, коржі для тортів і т.д.) і 18 позицій сухариків «Топтига». Продукти хлібозаводу реалізуються не тільки в Одеській, а й у Полтавській, Вінницькій, Дніпропетровській, Черкаській областях, АРК, а також експортуються до Молдови. Щорічно ЗАТ «Холдинг «Т і С», до складу якого входить підприємство, інвестує в модернізацію і технічне розвиток Котовського хлібозаводу. Це дозволяє не тільки розширити асортимент новою, затребуваною на ринку продукцією, але і підвищити обсяги, покращити якість і смак. Наприклад, в 2011 р. підприємство запустило у виробництво сухарики «Топтига» у великій упаковці 80 г, а також вивело новий смак сухариків зі смаком крабів. До сезону Котовський хлібозавод організував акцію для покупців «ТоптигаМанія» з моментальними грошовими виграшами в призових пачках.

Довідка:

Сьогодні Котовський хлібозавод випікає до 17 т хліба та булочних виробів на добу. Директор - Стойчев Олександр Миколайович. Близько 300 співробітників. Продукція підприємства виробляється під ТМ «Булкін» і реалізується у Котовську, Котовському, Краснокаменському, Кодимському, Біляївському, Ананьївському, Фрунзівському районах області, кондитерські вироби - в Одеській області та Криму. Крім того, Котовський хлібозавод виробляє сухарики під ТМ «Топтига».