«Одеський коровай» отримав благословення і приступив до виробництва великодніх кексів

18 квітня 2011

Сьогодні «Одеський коровай» отримав благословення і почав виробляти великодні кекси.

Архімандрит Віктор, намісник Свято-Іллінського чоловічого монастиря, окропив свяченою водою виробничі потужності, на яких будуть випікатися великодні паски, приготоване тісто, а також благословив колектив перед початком складного і трудомісткого процесу виготовлення паски.

ВАТ «Одеський коровай» є великим і основним промисловим виробником великодніх кексів в Одеській області. У 2011 році підприємство планує випустити 52 т святкової продукції. Враховуючи великі обсяги виробництва великодніх кексів при збереженні виробництва всього асортименту, в цьому році на виготовлення паски «Одеського короваю» залучені семінаристи Духовної академії при Свято-Успенському монастирі.

У цьому році «Одеський коровай» значно поліпшив рецептуру великодніх кексів, що дозволить не тільки продовжити терміни зберігання, а й підвищити смакові якості святкової продукції. Зокрема, підприємство буде випускати традиційний кекс «Святковий» вагою 0,4 кг і 0,6 кг, виготовлений за поліпшеною рецептурою з додаванням родзинок і декоративною прикрасою нонпарель. Також «Одеський коровай» планує продовжити випуск елітного кексу «Великодній» (0,9 кг), приготовленого за спеціальною рецептурою з додаванням родзинок, цитрусових цукатів, желетті, прикрашеного різнобарвною нонпареллю. Упакований в красиву святкову упаковку, кекс «Великодній» стане гарним подарунком для близьких і рідних до великого православного свята.

«Одеський коровай» планує реалізовувати великодні кекси в Одесі, Одеській області, а також у Києві. З метою задоволення попиту і своєчасної доставки в період пасхальних свят підприємство буде працювати в спеціальному режимі, задіявши додаткові резерви з виробництва і доставки продукції в торгівлю.

Довідка:

ВАТ «Одеський коровай» - великий виробник хлібобулочної продукції в Одеській області. Контрольний пакет акцій належить ЗАТ «Холдинг «Т і С» (Київ). Голова правління ВАТ «Одеський коровай» - Турчанська Світлана Валеріївна. У ВАТ «Одеський коровай» входять головне підприємство ім. Касьянова і хлібозавод № 2, сукупна потужність яких дозволяє випікати до 200 т хлібобулочних виробів на добу. Вся продукція підприємства виробляється під ТМ «Булкін».