Пряники ТМ «Булкін» Котовського хлібозаводу - лауреати конкурсу якості «100 кращих товарів України»

10 листопада 2010

Пряники заварні з фруктовими начинками Котовського хлібозаводу стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України». Сьогодні в Українському домі в Києві відбулося урочисте нагородження лауреатів та переможців конкурсу якості, організованого Держспоживстандартом.

Це щорічний конкурс національного масштабу, який проводиться на виконання Указу Президента України з метою підвищення якості вітчизняної продукції. Конкурс проводитиметься в кілька етапів - відбір кращих товарів на регіональному рівні і відбір кращих товарів із переможців регіональних конкурсів на національному рівні. Так, в липні пряники з фруктовими начинками ТМ «Булкін» Котовського хлібозаводу стали переможцями регіонального конкурсу «Одеська якість». Котовський хлібозавод вирішив не зупинятися на досягнутому і взяв участь у наступному етапі конкурсу якості.

Сьогодні Котовський хлібозавод - один з великих в Одеській області виробників не тільки хлібобулочної, але і кондитерської продукції, зокрема, пряників. У цьому році на підприємстві завдяки інвестиціям «Холдингу «Т і С» проведена модернізація обладнання з виготовлення пряників та інших дрібноштучних виробів, встановлено нові печі, пакувальний апарат, закуплений автотранспорт для доставки кондитерських виробів в інші регіони. Всього інвестовано понад 1,6 млн. грн. Це дозволило значно поліпшити якість продукції розширити асортимент новими видами, збільшити обсяги виробництва, розширити географію реалізації. Так, пряники Котовського хлібозаводу продаються не тільки в Одеській, Вінницькій областях, а й у Криму, а також у Молдові.

Довідка:

Сьогодні Котовський хлібозавод випікає до 15 т хлібобулочних та кондитерських виробів на добу. Продукція підприємства виробляється під ТМ «Булкін» і реалізується в Котовську, Котовському, Краснокаменському, Кодимському, Біляївському, Ананьївському, Фрунзівському районах Одеської області, кондитерські вироби - в Одеській області та Криму. Крім того, Котовський хлібозавод виробляє сухарики під ТМ «Топтига», які продаються не тільки в Одеській, але й у Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях.