На Дунайській конференції в Брюсселі Одеську область представить ВАТ «Одеський коровай»

04 жовтня 2010

У складі офіційної делегації Одеської області підприємство «Холдингу «Т і С» ВАТ «Одеський коровай» візьме участь у Дунайській конференції, яка відбудеться 4-7 жовтня в Брюсселі.

У рамках конференції відбудеться виставка «Дунайський ринок» і засідання окремої робочої групи «Україна: побудова міцних регіональних відносин вздовж Дунайського басейну». Під час заходу заплановано широкоформатний презентація соціально-економічного та культурно-гуманітарного потенціалу Одеської області.

Зокрема, в рамках виставки «Дунайський ринок» ВАТ «Одеський коровай» представить учасникам конференції, представникам європейський країн свою хлібобулочну й кондитерську продукцію, у тому числі випечену безпосередньо на місці в спеціально обладнаній печі. Крім того, голова правління ВАТ «Одеський коровай» Турчанська Світлана виступить на засіданні робочої групи з презентацією хлібопекарської галузі України і «Одеського короваю». Мета виступу - ознайомити представників європейських країн з потенціалом і можливостями вітчизняних хлібопекарських підприємств.

Довідка:

ВАТ «Одеський коровай» є великим виробником хліба і хлібобулочної продукції в Україні. Акціями підприємства володіє керуюча компанія ЗАТ «Холдинг« Т і С ». До складу ВАТ «Одеський коровай» входять хлібокомбінат № 2 і хлібокомбінат № 4 (м. Одеса). Голова правління ВАТ «Одеський коровай» - Турчанська Світлана Валеріївна. Кількість співробітників - близько 2 тис. чоловік. Підприємство випускає близько 200 т хлібобулочної продукції на добу, забезпечуючи кілька мільйонів жителів Одеси і області. Весь асортимент підприємства виробляється під ТМ «Булкін». ВАТ «Одеський коровай» володіє фірмовою торговельною мережею в Одесі і області (130 фірмових торгових точок).