Пряники ТМ «Булкін» Котовського хлібозаводу стали переможцями конкурсу "Одеська якість"

29 липня 2010

Пряники заварні з фруктовими начинками Котовського хлібозаводу стали переможцями обласного конкурсу "Одеська якість", що проходив в Одеській області в рамках регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

Це щорічний конкурс національного масштабу, який проводиться на виконання указу Президента України з метою підвищення якості вітчизняної продукції.

У цьому році на участь у регіональному етапі було подано 55 заявок від 28 підприємств у номінаціях: «продовольчі товари» - 34, «промислові товари для населення» - 15, «роботи та послуги» - 6. Окрім представників Одеси, за перемогу боролися підприємства з Овідіопольського, Білгород-Дністровського, Белградського, Кілійського, Котовського районів та міста Іллічівська.

Зокрема, пряники заварні з фруктовими начинками ТМ «Булкін» стали переможцем регіонального конкурсу "Одеська якість" у номінації «Продовольчі товари». На підприємстві вважають, що ця перемога чесно заслужена. Сьогодні Котовський хлібозавод виробляє пряники з начинками за традиційною рецептурою з використанням натуральних компонентів. В асортименті підприємства - пряники заварні з популярними серед покупців начинками зі смаком малини, вишні, яблуко-ківі та ін Завдяки спеціальній упаковці металізованої пряники Котовського хлібозаводу довше зберігають свіжість і запашний аромат. Крім пряників з начинками, Котовський хлібозавод випускає пряник «Північний», «Медовий», недавно запустив у виробництво «Новомосковський», «Шоколадний». Загалом підприємство в 2009 р. виробило понад 200 тонн пряників. Сьогодні пряники ТМ «Булкін» Котовського хлібозаводу реалізуються не тільки в Одеській області, а й у Криму, а також у Молдові.

Котовський хлібозавод планує і далі розвивати виробництво пряників. У травні 2010 р. на підприємстві була запущена нова лінія з виробництва пряників та інших дрібноштучних виробів, планується закупити нове пакувальне обладнання.

Довідка:

Сьогодні Котовський хлібозавод випікає до 13 т хліба та булочних виробів на добу. Продукція підприємства виробляється під ТМ «Булкін» і реалізується в Котовську, Котовському, Краснокаменської, Кодимському, Біляївському, Ананьївському, Фрунзівський район області, кондитерські вироби - в Одеській області та Криму. Крім того, Котовський хлібозавод виробляє сухарики під ТМ «Топтига», які продаються не тільки в Одеській, але і в Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях.