«Одеський коровай» освятив виробництво і почав випічку великодніх пасок.

29 березня 2010

Сьогодні ВАТ «Одеський коровай», що входить до ЗАТ «Холдинг «Т і С », отримало благословення отця Андрія з Собору Святого Георгія Побідоносця на виробництво і реалізацію великодніх пасок.

Зокрема, отець Андрій окропив святою водою обладнання, на якому буде випікатися великодня продукція, а також співробітників, які задіяні у випічці пасок. Отримання благословення та освячення виробництва до початку випуску пасхальної продукції вже стало доброю традицією у ВАТ «Одеський коровай». Також за традицією першу партію великодніх пасок підприємство направить на благодійність - міським дитячим притулкам № 1 та № 2. «Одеський коровай» планує випекти 47 тонн великодніх кексів. Так, одеські пекарі запропонують покупцям традиційні кекси «Святковий» вагою 0,4 кг та 0,6 кг, виготовлені за традиційною рецептурою з родзинками і декоративною прикрасою нонпарелью. У цьому році пекарі підготували новинку - пасхальний набір, що складається з двох пасок по 0,1 кг, випечених за традиційною рецептурою і упакованих в спеціальну упаковку. Крім того, підприємство планує продовжити випуск елітного куліча «Пасхальний» (0,9 кг), приготовленого за спеціальною рецептурою з додаванням родзинок, цитрусових цукатів, желетті, прикрашеного різнокольоровою нонпарелью. У передсвяткові та святкові дні «Одеський коровай» буде працювати в більш інтенсивному режимі, щоб забезпечити виробництво як святковою, так і іншої продукції в повному обсязі, і здійснювати своєчасну доставку свіжевипечених виробів у торгівлю. У цьому році «Одеський коровай» буде реалізовувати свою святкову продукцію в Одесі та Одеській області, а також у Києві. Крім того, «Одеський коровай» стане учасником і буде представляти Одеську область на Всеукраїнському Великодньому ярмарку, який проходитиме в Українському домі в Києві з 31 березня по 2 квітня.

Довідка:

ВАТ «Одеський коровай» - великий виробник хлібобулочної продукції в Одеській області. Контрольний пакет акцій належить ЗАТ «Холдинг «Т і С» (Київ). Голова правління ВАТ «Одеський коровай» - Турчанская Світлана Валеріївна. До ВАТ «Одеський коровай» входять головне підприємство ім. Касьянова і хлібозавод № 2, сукупна потужність яких дозволяє випікати до 400 т хлібобулочних виробів на добу. Вся продукція підприємства виробляється під ТМ «Булкін».