Одеський коровай



Виробництво та контроль якості

ТОВ «Одеський коровай» виробляє більше 100 видів хлібобулочних та здобних виробів. Вся продукція підприємства випускається на автоматизованому сучасному устаткуванні кращих світових виробників: GOSTOL (Словенія), FRITSCH (Німеччина), DIOSNA (Німеччина), GLIMEK (Швеція), HARTMANN (Німеччина), KONIG (Австрія).

Виробництво хліба здійснюється на автоматизованих лініях, укомплектованих тістомісильними машинами інтенсивного замісу, тістоділителями, шафами попередньої і остаточної ферментації, енергозберігаючими печами. На хлібокомбінатах діють заквашувальні відділення, в яких вирощуються закваски для виробничого циклу.

Виробництво булочних і листкових виробів здійснюється в окремому цеху, оснащеному автоматизованою лінією FRITSCH, апаратами для начинки і пакувальними автоматами.

Крім того, на підприємстві діє лінія з виробництва хлібобулочних напівфабрикатів, оснащена вакуумним апаратом для продовження термінів реалізації.

На підприємстві також діє сертифікована лабораторія, оснащена сучасним обладнанням для контролю якості всього виробничого циклу: від вхідного контролю сировини до відпуску готової продукції в торгівлю. Також в «Одеському короваї» організована окрема служба контролю якості, співробітники якої в цілодобовому режимі контролюють якість виробництва продукції.

Все це дозволило «Одеського короваю» одному з перших у галузі сертифікувати виробництво відповідно до міжнародних стандартів управління якістю ISO-9001. Сьогодні підприємство активно працює над впровадженням системи управління безпекою харчових продуктів ХАССП.

Важливо також відзначити, що всі вироби «Одеського короваю» розроблені за затвердженими нормативними документами і мають санітарно-гігієнічні висновки. Рецептури нових виробів проходять узгодження спеціалізованої дегустаційної комісії з постановки нових виробів на виробництво Всеукраїнської асоціації пекарів, отримують схвалення Інституту гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзєєва, Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І. Медведя, Інституту харчування України.

 
 
 
 
Відгуки та пропозиції